Lamar Porselen Tezgah Teknik Özellikler

ULTRAVİYOLE IŞIĞA VE ISIYA KARŞI DAYANIKLI
Yüksek sıcaklıklar, ısı ve uzamış güneş ışığına maruz kalma LAMAR levhalar üzerinde herhangi bir renk değişikliği etkisine sahip değildir.

DAYANIKLILIK
LAMAR inanılmaz güce ve darbelere karşı dayanıklılığa sahiptir. MOR (kopma modülü) değeri minimum 40N/mm2 (Granitin 13.8N/mm2).

KİMYASAL DİRENÇ
LAMAR yüzeyleri, limon, sirke ve ev temizlik solüsyonları dahil olmak üzere asitlere ve alkali solüsyonlara dayanıklıdır.

SUYA DAYANIKLILIK
LAMAR yüzeylerinin az bakım gerektirmesinin nedenlerinden biri, ihmal edilebilir su emmeleridir. Bu onları doğal olarak hijyenik ve antibakteriyel yapar.

DONMAYA KARŞI DAYANIKLI
Düşük su emilimi oranı ve gözenekliliği sebebiyle, LAMAR levhalar donma/çözülme koşullarına minimal-sıfır etki ile dayanırlar. Sonuç olarak, sıfır altındaki sıcaklıkları deneyimleyen alanlarda kullanılabilir.

LEKEYE KARŞI DAYANIKLI
LAMAR levhalar gözeneklilik oranı çok düşük olduğu için sıvılar ve çamaşır suyu, hidroklorik asit ve diğer temizlik maddeleri gibi kimyasallar yüzeye işlemez. Döküntülerden matlaşmaz (hatta sirke/limon suyundan bile) ve silerek kolaylıkla temizlenebilir.

Similar Posts